Partner

Partner: Stichting Questionmark

  check-choose-change 

Quaker & Questionmark
Questionmark is trots om een bijdrage te leveren aan de totstandkoming van de Quaker Ontbijtchecker. Deze handige tool helpt consumenten bewuster te kiezen voor een gezond ontbijt.
Questionmark biedt Quaker correcte en actuele productinformatie over de gezondheid van generieke ontbijtproducten. Deze productinformatie is rechtstreeks afkomstig uit de Questionmark-database die put uit diverse bronnen waaronder GS1.

Over Questionmark – Wij helpen je gezond én duurzaam te eten
Duurzaam en gezond zijn de trend voorbij. Steeds meer consumenten houden bij het boodschappen doen rekening met de oorsprong en voedingswaarde van een product.
Wist je dat:
·       Bijna 85% van de Nederlanders vraagt om meer transparantie en eerlijkheid van voedselproducenten.
·       90% van de Nederlanders vindt het écht belangrijk dat een voedingsproduct gezond is.
·       70% van de Nederlandse consument wil weten wat de impact is op milieu, mensenrechten en dierenwelzijn.

CHECK your food
Questionmark vertelt het verhaal achter de voedingsproducten die je koopt. Krijg met behulp van onze slimme tools inzicht in de impact op mens, milieu, dier én je eigen gezondheid.

CHOOSE for better
Questionmark helpt je bewuster te kiezen. Selecteer op basis van onze wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke productinformatie gemakkelijk een gezonder en duurzamer alternatief.

CHANGE the world
Samen versnellen we de transitie naar een duurzamer voedselsysteem. Door bewust te kiezen beloon je met jouw aankoop supermarkten en fabrikanten die streven naar gezondere, duurzamere en eerlijke producten. Zo stimuleer je radicale transparantie en maak je verandering mogelijk.
Kijk voor meer informatie op www.thequestionmark.org.